فروش عمده سود پرک باکیفیت
آنچه در این مقاله می خوانید...
سود پرک چیستموارد مصرف سود پرککیفیت سود پرکسود پرک و استفاده در صنایع مختلفسود پرک در کیفیت های مختلف ساخته می شود . اگر بدنبال سود پرک باکیفیت هستید ما رادنبال نمائید.
آیا میدانید سود پرک چیست و موراد مصرف آن برای چیست؟
سود پرک ماده ای شیمیایی هست که از ساختارهای شیمیایی منحصر بفردی برخوردار است که با توجه به فرمول و ساختار موجود در صنایع بالادستی بسیار متنوعی استفاده می شود و کاربرهای فراوانی دارد.
سود پرک چیست
سود پرک یا سود کاستیک پرک که با نام دیگر که همان هیدروکسید سدیم پرک است شناخته میشود.
سود پرک دارای فرمول شیمیایی NAOH است که مورد توجه بسیاری از صنایع است.
سود پرک یا سود سوز آور ورقه های نازکی سفید رنگی هستند که جاذب رطوبت بوده و قابلیت حل شدن در آب را دارند. این ماده از بخار شدن و محصول تبخیرات سود کاستیک مایع که خود از طریق فناوری ممبرانی تولید شده است بدست می آید.
سود پرک با توجه به ترکیبات و ساختار فیزیکی و شیمیایی خود در تماس با پوست، دارای اثر خورندگی است و برای جلوگیری از اثرات سوزانندگی آن، هنگام استفاده باید مورد توجه قرار گیرد و پوست دست توسط دستکش هایی پوشیده شده باشد تا از آسیب های آن در امان باشد
یکی دیگر از واکنش های سود پرک آبپوشهای آن می باشد که محلول قلیایی قوی در آب پدید میآورد، یعنی در آب بطور کامل به یونهای تشکیل دهندهاش ( +Na) و (-OH) تفکیک و تبدیل میشود.
موارد مصرف سود پرک
پرکاستیک یا سود پرک باکیفیت به دلیل ویژگی ها و ترکیبات خاصش در صنایع متنوع و بالادستی بسیاری کاربرد دارد که به برخی از آنها اشاره مینمائیم:
–برای خنثی سازی انواع اسید
– سود پرک باکیفیت در تولید صابون و مواد شوینده نقش بسیار مهمی را دارد
– درصنایع کاغذ و پالپسازی دارای کاربردهای زیادی هست
– صنایع نفت و گازنیز از این ماده استفاده می کنند
– صنایع دارویی نیز از استفاده کنندگان این ماده خاص هستند
– فرآوری آلومینیوم
کیفیت سود پرک
سود پرک توسط شرکت های مختلفی تولید و عرضه می شود که با توجه به ناخالصی های موجود که توسط برخی از آنها خالص سازی نمی شود با کیفیت های پائین تر و با قیمت های نازلتر ارائه می کنند که مورد اقبال خریدارن قرار نمیگیرد.
سود پرک و استفاده در صنایع مختلف
- مصارف خانگی سود سوز آور در جهت نظافت و شستشو می باشد.
- سود پرک خوراکی در صنایع غذایی نظیر تولید نوشابه و مواد لبنی مصرف می گردد. همچنین در شستشوی میوه و سبزجات هم کاربرد دارد.
- در تصفیه آلومینیوم از سود پرک استفاده زیادی می شود.
- مهمترین و قدیمی ترین کاربرد در صنایع کاغذسازی است که علاوه بر کاهش هزینه های تولید آن موجب بهبود شفافیت و سفیدی کاغذ می شود.
- صنایع پتروشیمی یکی دیگر مصرف کنندگان عمده این ماده می باشد که در حفاری چاه های نفت به منظور سولفور زدایی مورد استفاده قرار می گیرد.
- مصارف خانگی سود سوز آور در جهت نظافت و شستشو می باشد.
- امروزه بسیاری از قالیشویی ها از سودپرک به جای شامپو و پودر شوینده استفاده می کنند.
- توان چربی زدایی سود کاستیک موجب شده تا حجم زیادی از آن برای تولید صابون استفاده شود.
- دیگر کاربرد های سدیم هیدروکسید پرک در صنایع تولید سرامیک ، تصفیه روغن ، تولید الکل ، چرم سازی و دباغی ، پخت مربا و تلخی گیری زیتون ، داروسازی ، صنایع بازیافت ، لوله بازکن ، شستشوی مخازن و ماشین آلات و … می باشد.